Winkel
Welkom in de boomgaardwinkel van Boer Gijs! Bij Boer Gijs streven wij naar de beste producten uit eigen boomgaard en omstreken.
Uit onze eigen boomgaard bieden wij verscheidene soorten appelen en peren aan. Door het jaar heen met zorg geteeld en dat willen we graag laten zien! In de boomgaard rondom Boer Gijs worden Conference peren, Elstar, Delcorf, Goudreinet, Pinova en Sonnenglanz appelen geteeld. Een divers aanbod met ieder soort zijn eigen natuurlijke eigenschappen.
Naast de gebruikelijke appelen en peren, kunnen wij in de zomer ook Blauwe Bessen aanbieden die geteeld worden voor de deur van de winkel. Deze zijn vanaf juli ook door de consument zelf te plukken!! Een enorm populair product dat bijna niet geteeld worden in onze regio, maar wel bij Boer Gijs!
Wat onze winkel uniek maakt, is dat klanten ook rond mogen lopen in de boomgaard! Zo willen we naast heerlijk fruit, ook kennis delen over de productie van dit heerlijke fruit. Dus kom eens langs!
Als u vooraf wilt bestellen is dat natuurlijk ook mogelijk! Stuur een mailtje naar info@boergijs.nl en wij zorgen ervoor dat de producten klaarstaan om op te kunnen halen!
WhatsApp Image 2021 02 26 at 15.06.51
Winkel
WhatsApp Image 2021 02 26 at 15.05.47
WhatsApp Image 2020 08 26 at 13.42.16
Fruitschaal2